maanantai 26. toukokuuta 2014

Vilkaus kesän 2014 hiusmuotiin

Vihdoin Hippo sai kasvatettua mustan värin tarpeeksi vaaleaksi ja viimeistelevä punainen hennaus saatiin tehtyä hiuksille. Tätä hetkeä oltiin odotettu! Sillä hiusten kasvatuksessa on ollut yksi taka-ajatus, nimittäin rastat.

Hipon hyvä ystävä takutti sunnuntaina hiukset ja nyt muutaman viikon ajan saa olla vahailemassa ja pyörittelemässä rastoja käsissä. Ajan kanssa rastat muokkaantuvat tiivimmiksi ja laskeutuvat paremmin.

Moni varmaan ajattelee, että päälle 30 vuotias voisi kaivata siistiä kivaa kampausta ja hillittyä ja neutraalia väriä. Mutta ei Hippo. Hippoa on ahdistanut viimeisen vuoden ajan kun mustasta hiusväristä on siirrytty luonnollista reittiä pitkin pois. Vuosi on ollut yksi iso tukkakriisi, ei mikään ylitse pääsemätön, mutta jollain tapaa hiukan mieltä maahan painava. Tukka on yksi iso osa ulkonäköä ja kun kuivahko luonnonkiharuuteen taipuva tukka nuolee päätä pitkin ei mieli ole aina JEE! Mutta se, että olen päässyt eroon mustasta kestoväristä on hienompi homma. Ja hienoin on oikeasti tää uusi takkutukka!

Sanokoon kuka mitä tahansa, niin Hippo tuntee olonsa niin kotoisaksi takkujensa kanssa.

Ennen takuttamista oli tukka aika plääh, siis varmaan kelpaisi ellei takaraivossa olisi asennettuna "olen erilainen" -syndrooma. Alla olevan kuvan jälkeen siis hiukset hennattiin kerran punaisella.Ja sitten takutettiin ja tälläinen on Hipon tukka tällä hetkellä
Tukkakriisi selätetty, wuhuu!

1 kommentti:

  1. Hei hauskaa että eksyin tänne piiiiiiitkästä aikaa just nyt kun oot ottanut rastat!! Mä nimittäin itse just availen näitä ja jos pysyn aikataulussa niin parin viikon päästä mulla on taas tylsän tavallinen tukka! :)

    Loksit oli kyllä ihanat ja niitä tulee varmasti ikävä mutta mun kohdalla huonot puolet voitti ne hyvät ja jatkan matkaa puolet kevyemmällä päällä :)

    Onnea takkutaipaleelle!

    VastaaPoista